Renovare Baie – Rezultat final

Salut!

Renovare baie!

In acest episod din “Game of Garsoniere” revin cu rezultatul final pentru renovarea din Iulie / August 2020. Este vorba despre o baie de 4 – 4.5 mp intr-un bloc de garsoniere. In restul garsonierei mai sunt cateva mici lucrari de facut dar, pentru partea de baie, aproape am incheiat.

In acest episod raspund si la intrebarile legate de acest proiect.

Renovare Baie – Partea II

Aproape toate materialele din aceasta renovare au fost luate din Dedeman (90%). Restul de 10% au fost luate din Hornbach.

Am refacut baia acestei garsoniere plecand de la zero. Peretii au fost complet curatati, indreptati cat s-a putut, am refacut instalatiile sanitare, am inlocuit obiectele sanitare (cada, chiuveta, toaleta). Din punct de vedere al timpului a durat foarte mult acest proiect.

Cred ca in total pot spune ca a durat 1 luna de zile. In mod normal, cu o echipa acest proiect putea sa dureze doar 1 – 2 saptamani. Lipsa timpului – atat al meu cat si al celor care au lucrat la acest proiect – si-a spus cuvantul. Asa cum se vede pe video, in acest moment lucrarea este aproape gata. Obiectele sanitare au fost instalate, sunt functionale, le putem folosi fara probleme.

Evident, mai trebuie facut curat, locul a fost un santier, nu am ajuns inca la acest punct.

Astept intrebarile voastre in comentarii.

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *