Investiții imobiliare

Încep azi o serie pe Youtube despre investițiile imobiliare. Voi folosi blogul ca suport pentru această serie. Fiecare video care apare pe canalul de Youtube în lista de “Investiții Imobiliare” va avea un articol suport, pe blog.

În articol voi prezenta video-ul dar și anumite detalii pe care, poate, nu le-am surprins în video.

Sunt în căutarea unei garsoniere pentru închiriere. Acest lucru îl detaliez în primul video din serie. Deja am făcut câteva vizionări și am ales o garsonieră pentru care voi face o ofertă.

În video veți găsi:

  • Câteva observații pe care le-am făcut în urma discuțiilor pe care le am cu investitori.
  • De ce cred că este important să mergem la vizionări?
  • Identificarea unei garsoniere potrivită pentru investiții (detalii despre garsonieră)
  • Ce caut la o investiție imobiliară?
  • Ce urmăresc la un chiriaș?
Investiții Imobiliare – Vizionare Garsoniera Titan 1970 (partea 1)

În cazul în care nu ați citit articolul în care discutam despre cum să faci tranzacții în perioade de maxime va recomand să-l citiți. Îl găsiți aici.

Va rog sa-mi lăsați în comentariile de pe Youtube atât impresii despre aceasta prima vizionare filmata cat și despre cum credeți ca pot sa îmbunătățesc seria.

Disclamer: Nu sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cat și pe blog nu este altceva decât opinia mea personala. Înainte să iei decizii de orice natura iți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să iți atingi scopul.
Sunt banii tai și este treaba ta ce faci cu ei. Spor!

Follow me

Stefan

Stefan are o experienta de 5 ani in investitii pe piata de capital si peste 10 ani in imobiliare. A inceput pe BVB si in prezent investeste pe piata de capital din SUA si UK. In imobiliare investeste in piata din Bucuresti.
Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *