Despre finantepersonale.ro

Acesta este un site personal prin care incerc sa tin un jurnal pe drumul finantelor persoane.

Am inceput acest drum in 2007 cand am facut prima mea investitie. L-am luat in serios abia in 2015 si de atunci studiez si practic in fiecare zi ceea ce scriu pe blog.

Pot spune ca am un trecut destul de bogat. Din fericire nu sunt batran (inca) dar nu mai sunt nici foarte tanar. In acest timp am capatat ceva experienta in domenii cum ar fi investitiile imobiliare, tranzactionarea pe bursa si la un moment dat chiar antreprenoriat.

Investesc pe bursa activ din 2015. Am inceput pe BVB si apoi am continuat pe NYSE si London Stock Exchange.

Veti gasi pe site actiuni in care eu investesc, analize despre diferite situatii, companii, banci si actiuni / obligatiuni. Tot pe site veti gasi si software-uri pe care le folosesc zilnic in analizele pe care le fac.

Sunt absolvent de ASE.


Declinarea responsabilitatii

Toate informatiile de pe acest site sunt doar pareri. Pe site veti gasi pareri despre cumpararea, vinderea si detinerea de titluri de valoare, actiuni , obligatiuni si alte tipuri de investitii.

Siteul nu reprezinta nici un broker si nu actioneaza ca broker sau consilier de investitii de nici un fel. Nu oferim sfaturi sau recomandari pentru o persoana anume. Toate informatiile pe care le gasiti pe site sunt pur si simplu parerile celor care le-au publicat. Este foarte posibil ca parerile altora sa difere fata de ale noastre si siteul / autorii articolelor nu au pretentia ca ceea ce publica sa se potriveasca total sau partial cu nevoile cititorilor.

Orice sfat, articol sau informatie regasite pe site si / sau in mailurile trimise de noi (sau in alte forme de comunicare) nu reprezinta o recomandare de cumparare, vanzare sau detinere a unei investitii de nici un fel ci doar parerea autorului referitor la situatia discutata. Nu putem garanta in nici un fel rezultatele obtinute. Va incurajam ca MEREU sa va consultati cu un broker sau consilier de investitii inainte sa luati o decizie, indiferent de natura ei. De asemenea, va incurajam sa intelegeti mereu fiecare instrument folosit si impactul pe care il poate avea.

In anumite momente, in functie de piata, de scopurile de moment sau pe termen lung persoanele care publica pe acest site, proprietarii acestui site sau angajatii acestui site pot detine, vinde sau cumpara actiuni, obligatiuni sau alte forme de investitii.

Finantepersonale.ro, proprietarii, angajatii, agentii sau alte persoane care au orice fel de legatura cu siteul nu pot fi considerati responsabili in cazul unor pierderi monetare sau de alta natura care decurg din continutul siteului, mailurilor sau altor forme de comunicare. Rezultatele obtinute in trecut nu pot fi considerate o garantie a rezultatelor viitoare.

Avertisment cu privire la riscuri
Informaţiile sau materialele prezentate pe website-ul finantepersonale.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar.

Website-ul finantepersonale.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb.

Performanțele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, website-ul finantepersonale.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.