Garsoniera – renovare (aproape) completa

Salut! LIKE, SHARE si SUBSCRIBE!

Avem video nou despre imobiliare! In seria “Game of Garsoniere” de pe Youtube va prezint lucrarile care au loc la renovarea unei garsoniere. Este vorba despre o renovare mai extinsa.

Operatiile care au fost facute la aceasta garsoniera au fost multiple. S-au facut lucrari care dus la renovarea baii, a peretilor din camera, schimbarea de electrocasnice.

In plus, au fost schimbate geamurile termopan pentru balcon și Bucătărie. Initial geamurile termopan erau unele de mai joasa calitate si au fost inlocuite cu un profil Salamander cu 5 camere.

In toata casa au fost facute mici reparatii pentru instalația electrică – schimbat becuri, , schimbat prize, reparat lumini unde a fost nevoie.

Renovare garsoniera

Garsoniera nu imi apartine si ii multumesc proprietarului pentru aceasta oportunitate.

Daca ti-a placut video-ul te rog sa-i dai un like si un comment. Doar asa el poate ajunge la mai multi investitori de imobiliare! In plus, ma ajuta foarte mult sa cresc canalul si sa aduc mai multe informatii de valoare.

Daca esti (sau cunosti) un investitor imobiliar si vrei sa prezentam proiectul la care lucrezi te astept cu un mesaj la stefan@finantepersonale.ro

Stefan
Follow me
Latest posts by Stefan (see all)

One Reply to “Garsoniera – renovare (aproape) completa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *