XTB – noul ambasador de brand

Dacă mă urmărești știi deja ca folosesc XTB pentru portofoliul public și ca sunt mulțumit de ei. 

O veste buna vine de la ei zilele acestea. Noul lor ambasador de brand este Conor McGregor!

Cine este Conor McGregor și ce importanta are colaborarea cu el? 

Conor McGregor este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi, la nivel internațional, având incredibil de multe realizări:

  • este primul luptător din istoria UFC care a fost câștigător la două categorii de greutate simultan, 
  • este fondatorul mărcii de whisky Proper No. Twelve Irish Whisky, care a înregistrat cea mai rapidă creștere de pe piață, 
  • a investit într-o serie de proiecte de afaceri conectate cu sportul, 
  • deține un restaurant, 
  • a devenit imaginea popularului joc online Dystopia: Conquest of Heroes și multe altele.
  • Toate aceste realizări l-au ajutat pe McGregor să se plaseze pe locul 1 în lista Forbes din 2021 a „Celor mai bine plătiți sportivi”. 

Faptul că McGregor s-a alăturat echipei XTB de ambasadori (Joanna Jedrzejczyk, Jiri Prochazka și Iker Casillas) fundamentează și intensifică eforturile companiei de a se dezvolta la nivel global – ceea ce ne ajuta și pe noi, investitorii care folosim aceasta companie.

Cum folosesc eu XTB și cum o poți face și tu?

XTB iti da posibilitatea sa investești în acțiuni de la 0% comision. Eu folosesc aceasta oferta pentru portofoliul public și investesc lunar 500 USD prin intermediul lor.

Oferta este valabilă pentru un rulaj lunar până în 100 000 EUR  – practic marea majoritate a investitorilor romani se înscrie pentru a beneficia de aceasta oferta. 

Ce înseamnă „0% comision”?

„0% comision” înseamnă că atât timp cât suma rulată de tine într-o lună nu depășește valoarea de 100 000 EUR, investițiile în acțiuni și ETF-uri cu deținere sunt complet gratuite.

De unde știi care este suma pe care o mai poți rula fără comision?

 Toate informațiile referitoare la suma disponibilă de rulare pentru fiecare lună pot fi consultate în platforma, în tab-ul cu Ordine Noi.

Ce se întâmplă dacă depășești suma de 100 000 EUR în interiorul unei luni? 

E simplu. Toate tranzacțiile realizate în interiorul unei luni, care depășeșc pragul de 100 000 EUR, sunt comisionate cu 0.2% (min. 10 EUR).

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *