Garsoniera Prisaca Dornei (episod 2)

Discutii cu investitori in imobiliare! Stiu ca imobiliarele sunt investitii foarte iubite in Romania. In afara faptului ca suntem foarte multi proprietari de proprietati imobiliare pentru propriul uz suntem si foarte multi proprietari de investitii imobiliare pentru inchiriere.

Atunci cand ne facem calculele corect, investitiile imobiliare sunt unele dintre cele mai bune investitii pe care le poti face. Pe langa asta, pe termen lung sunt si unele dintre cele mai iertatoare investitii pe care le poti face.

Azi am pus pe canalul de Youtube cel de-al doilea episod dedicat investitiei imobiliare din Bucuresti, Sector 3, strada Prisaca Dornei (zona Titan). Am strans intrebarile voastre si i le-am adresat proprietarului (lui Stefan)

Am discutat despre locatie, despre mobilarea garsonierei, despre cum vede el inchirierea. Stefan a prezentat si cifre – costurile cu achizitia, renovarea, utilarea si mobilarea garsonierei.

A iesit o discutie foarte interesanta zic eu. Daca sunteti interesati de investitii in imobiliare sau doar curiosi de ce a avut Stefan de spus va invit sa vedeti video-ul.

Garsoniera Prisaca Dornei (episod 2)

Primul video din serie poate fi vazut aici.

Impresii

Comentariile voastre ma ajuta sa cresc seria.Puneti in comentarii pe Youtube intrebarile sau nelamuririle pe acest subiect. Sper sa fie educativ si sa va placa!

Like, share si subscribe pe Youtube, va rog!

Stefan
Follow me
Latest posts by Stefan (see all)

4 Replies to “Garsoniera Prisaca Dornei (episod 2)”

 1. Salut!
  Ce parere ai despre achizitia unui apartament in Judetul Ilfov pentru inchiriere.
  As dori sa fac o investitie de acest fel in viitor si m-ar interesa parerea unei persoane cu mai muta experienta.
  Ca si zona eu ma gandeam la Popesti-Leordeni (datorita faptului ca este destul de aproape fata de metrou) sau Cosmopolis (aici ma gandesc ca ar fi piata pentru inchiriere, datorita faptului ca se face accesul destul de rapid in zona de nord a Bucurestiului).
  Tu ce parere ai? Ce alte zone limitrofe as mai putea lua in calcul?
  Multumesc!

  1. Salut!
   Eu personal nu investesc in zonele respective.
   Zona este unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand analizez o potentiala investitie. Totusi, pt mine, zona este doar unul dintre lucrurile la care ma uit. Uneori ajung sa cumpar si alteori nu. Sistemul pe care il folosesc este modelat pe obiectivele si principiile mele. Iti recomand ca pe langa zona sa iei si alte lucruri in calcul. Cred ca cel mai bine ar fi sa avem o discutie de 1 la 1 pentru a clarifica procesul pe care-l folosesc eu cand analizez o investitie si cum am ajuns la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *