S04E02 – De la zero la 10 imobile | Podcast Despre Bani

Salut!
Bine te-am regasit la un episod nou din “Podcast Despre Bani”.

In episodul de azi discutam cu Mihai Dinica, investitor in imobiliare. Mihai a pornit pe drumul investitiilor imobiliare acum 3 ani de zile.

El are o tinta foarte clara – 10 imobile in proprietate pe care le inchiriaza pentru venit pasiv. Ceea ce mi-a placut foarte mult la Mihai este increderea pe care o are el in el si modul in care abordeaza investitiile imobiliare.

Mihai ne vorbeste despre drumul sau in imobiliare, cum a inceput, ce a realizat pana acum si care sunt planurile lui pe viitor.

De asemenea ne vorbeste despre creditele pe care le-a folosit pentru a ajunge aici. Si cand vine vorba despre credite, Mihai este maestru! A atins un nivel al educatiei financiare foarte inalt si se foloseste de cunostintele sale pentru a-si mari portofoliul imobiliar.

Va recomand sa ascultati acest podcast si sa luati notite. Sigur, nu tot ce i se potriveste lui Mihai ni se potriveste tuturor (si e foarte bine ca este asa pentru ca putem sa fim unici din acest motiv) dar cred ca toti avem de invatat de la atitudinea pe care Mihai o are atunci cand vine vorba de educatie (financiara dar nu numai) si actiune!

Pe noi, realizatorii acestui podcast ne gasesti pe grupurile de Facebook:
Cashflow Romania: http://bit.ly/cashflowRomania​​
Grup Finante Personale: http://bit.ly/finantepersonale-grup​​

Sper ca episodul sa fie unul care sa-ti foloseasca. Daca ti-a placut te rog sa te abonezi la canal si sa le spui si prietenilor. Nu uita sa ne dai un Like si lasa in comentarii intrebarile tale!

Stefan
Follow me
Latest posts by Stefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *