O ședință de “Munca voluntara”

Edit:/ Inițial titlul acestui post era “O ședință de Coaching”. După o discuție cu Valentin de la StiintaBanilor.ro mi-a venit ideea de a pune “Munca voluntara” în loc de “Coaching”. Oricum nu sunt Coach acreditat(și nici nu plănuiesc sa devin prea curând). Dacă “munca voluntara” nu vi se pare potrivit puteți privi acest lucru ca un mentorat. În continuare aveți articolul inițial.

Nu îmi place termenul ăsta de coaching dar deocamdată nu am altul mai bun. Scopul principal al acestui site este să ajute și să educe. Pentru asta am creat siteul și împreună cu el pagina de Facebook “finantePersonale“.

Dacă nu crezi că ai ce învăța de la mine sau dacă nu crezi că sunt persoana potrivită alături de care să înveți atunci îmi cer scuze, probabil postul ăsta nu este pentru ține.

Pentru că îmi doresc să te ajut-dacă și tu crezi că pot să fac asta-în domeniul finanțelor personale am lansat de curând o opțiune nouă pe pagina de Facebook. Aceea de a discută direct cu tine și de a-ți răspunde la întrebări. Ai detaliile mai jos!

Ce înseamnă o ședință de “Munca voluntara”?

O ședință de “Munca Voluntara” înseamnă că discutăm orice temă aleasă de tine despre finanțe personale. Eu îți spun din experiență mea și, poate, vei găsi câteva sfaturi care să te ajute . Zic “poate” dar sunt destul de încrezător că am ce să-ți împărtășesc.

Am o experiență de viață destul de bogată, sunt investitor de 5 ani în piața de capital (intern și internațional), am legături cu imobiliarele de 10 ani și destul de multe alte lucruri interesante. Putem discuta despre bugetul lunar, despre venit activ sau pasiv, despre investiții pe termen lung, despre acțiuni și obligațiuni sau despre imobiliare. Ar mai fi câteva subiecte dar te las pe tine să îmi spui exact ce te interesează.

Dacă nu mă pricep la ceea ce te interesează pe ține îți promit că îți voi spune. Nu are rost să ne pierdem timpul reciproc. Prefer să te anunț și poate găsești o altă metodă, mai bună, de a afla ceea ce te interesează.

NU MĂ PRICEP LA TAXE deci nu vom discuta despre asta. Dacă ai o întrebare legată de taxe te rog să întrebi un profesionist. 🙂

Cât durează o ședința?

În teorie durează 30 minute. În realitate mi s-a întâmplat foarte rar ca o ședința să dureze atât de puțin. Depinde foarte mult de tine, de cât vrei să discutăm și de subiectele pe care vrei să le abordăm. Dacă vrei să discutăm mai multe subiecte nu este nici o problemă. Cea mai lungă ședința de până acum a fost de 75 minute 🙂

Pe scurt? Discutăm atât cât ai nevoie și atât cât pot să te ajut!

Cât costă o ședința?

Nu costă nimic. Nu îți pot promite că va fi mereu așa dar deocamdată nu costă nimic. Nu se plătește nici ședința nici altceva. Nu îți vând nici o carte, nu te pun să cumperi nici un curs (în viitor va există și o carte și un curs dar nu e nevoie să le cumperi și nici măcar nu sunt disponibile în prezent), nu trebuie să scoți din buzunar nici măcar 1 RON.

E o discuție între două persoane în care eu îmi pun la dispoziția ta timpul și cunoștințele. Gratis.

Cum îmi fac programare?

Pentru a stabili o ședință este nevoie să îți faci o programare. E suficient să mergi pe pagina de Facebook și să alegi o zi, respectiv o oră liberă. Te rog să-mi lași un mesaj cu subiectul (sau subiectele) pe care vrei să le discutăm. Discuția o vom avea pe Skype așa că te rog să-mi lași și id-ul de Skype. Dacă nu se poate (nu folosești Skype de exemplu) putem folosi Facebook.

În cazul în care am deja o programare în ziua respectivă este posibil să te rog să amânăm. Este destul de greu să faci mai multe ședințe în aceeași zi și am observat că de obicei nu ne încadram în timp. Prefer să stau și să răspund întrebărilor pe care le ai decât să încheiem după 30 minute doar pentru că urmează o altă ședință.

Întrebări?

Așa cum am spus nu îmi place termenul de “Coaching”. Dacă ai unul mai bun te rog să mă ajuți și să mi-l sugerezi. Poate mai mult decât oricând trebuie să-ți spun în acest articol că NU sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cât și pe blog nu este altceva decât opinia mea personală. Același lucru îți voi spune și în discuția pe care o vom avea – părerea mea.

Dacă ai întrebări te rog să mi le lași în comentariu aici sau pe pagina de Facebook (ah, și dacă tot ajungi acolo nu ar strică un LIKE). Mulțumesc!

Înainte să iei decizii de orice natura iți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să iți atingi scopul.
Sunt banii tai și este treaba ta ce faci cu ei. Spor!

Stefan
Follow me

6 Replies to “O ședință de “Munca voluntara””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *