Money Days – Laurențiu Mihai

Mai sunt mai puțin de 10 zile pana la Money Days 2019. Money Days este cel mai mare eveniment de educație financiară și investițională din 2019. Se va organiza pe 15 – 16 Iunie în București, la Crystal Palace Ballroom. Siteul evenimentul este moneydays.ro și acolo puteți vedea programul complet și cumpăra bilete (în cazul în care nu ați făcut asta deja).

Vor fi prezenți speakeri romani și vor fi multe sesiuni in care vei putea învăța despre bani, creșterea venitului activ și cum sa începi sa investești.

Unul dintre cei invitați la eveniment este Laurențiu Mihai, proprietarul blogului laurentiumihai.ro. In acest context i-am trimis trimis câteva întrebări lui Laurențiu și am vrut sa aflu de la el ce crede despre Money Days si la ce ne putem aștepta de la prezentarea lui.

Laurențiu, poți sa îmi spui puțin cu ce te ocupi?

Sunt Laurențiu Mihai și cel mai important lucru despre mine este faptul că sunt un tânăr care își dorește foarte multe lucruri de la el și muncește din greu pentru a le obține.

Munca mea de zi cu zi este în marketing. Sunt co-fondator și Coordonator al agenției de marketing digital, The Pharmacy, care reprezintă o echipă de 12 oameni și peste 100 de clienți activi. De mai bine de 6 ani susțin și cursuri de specialitate pe partea de Google Ads și coordonez proiectul Laboratorul de Online care a ajuns de curând la peste 55 de cursuri susținute în toată tara.

De 2 ani mă ocup de blogul 1cartepesaptamana.ro, unul dintre cele mai mari bloguri despre cărți din România.

Dar cei mai mulți oameni mă cunosc în urma interacțiunii mele de pe blogul personal, laurentiumihai.ro, unde scriu de mai bine de 7 ani despre educație financiară, investiții și antreprenoriat. Blogul a crescut foarte mult în ultimii ani ajungând la o cifră frumoasă, care pe mine mă uimește și mă încântă, de peste 200.000 de cititori români pe lună.

Pe scurt, încerc să-mi ocup timpul cu multe proiecte și să ofer calitate în tot ceea ce fac.

Cum ți se pare ideea de a organiza Money Days în România?

Ideea mi se pare genială și chiar am sperat să se întâmple acest eveniment într-o bună zi. În ultima perioadă au tot venit speakeri internaționali să ne vorbească despre diferite tactici de educație financiară, însă s-a pus mereu problema despre aplicabilitatea lor în România.

Cheia succesului al acestui eveniment se datorează faptului că sunt invitați doar speakeri români care o să vorbească despre idei care funcționează aici la noi.

Îi cunosc pe toți cei care vor avea prezentări la eveniment și sunt convins că cei prezenți o să aibă doar de câștigat. Prezentările de investiții cred că o să-i atragă foarte mult, însă, să nu uităm, că înainte să investim trebuie să avem o foarte bună organizare a finanțelor noastre financiare.

Trebuie să știm principiile educației financiare, iar aceste vor fi prezentate în prima zi. A doua zi o să fie despre investiții și strategii de creștere. 

Cred că va fi un eveniment reușit cu informații foarte bune.

Cine crezi ca poate beneficia de pe urma evenimentului Money Days ?

Evenimentul este dedicat începătorilor, dar și celor care au deja cunoștințe și nu știu exact cum să le pună în practică. Toate prezentările sunt bazate de experiențele proprii ale speakerilor și orientate către cei care sunt la început de drum.

Prezentarea mea este orientată către începători, dar și cei mai avansați ar putea să urmeze lucrurile pe care le voi prezenta.

Care este tema pe care o abordezi în cadrul evenimentului?

Tema despre care voi vorbi este “Cum să-ți crești și să-ți diversifici veniturile” care la prima vedere ar fi o enumerare de idei despre cum să faci mai mulţi bani.

Idei de a face bani le poți găsi ușor pe Google la o simplă căutare unde apar multe articole chiar și ale mele sau ale altor speakeri.

Voi aborda subiectul din punct de vedere al unui antreprenor. Toți trebuie să fim antreprenorii finanțelor noastre financiare, iar pentru acest lucru trebuie să ne autoanalizăm, să ne planificăm obiective și să încercăm să le atingem.

Sunt de părere că ideile de a face bani apar și dispar imediat, însă cele mai bune idei sunt cele care sunt gândite și abordate după propria noastră persoană. Despre acest lucru voi încerca să vorbesc, iar la finalul prezentării o să am o surpriză pentru toți din sală 🙂

Care este cel mai bun sfat pe care poți sa îl dai unui participant la Money Days pentru a beneficia la maxim de prezentarea ta?

Eu voi vorbi despre cum să-ți diversifici veniturile, însă într-un mod diferit de cum s-ar aștepta toată lumea. O să vorbesc mai mult despre planificarea, despre autocunoaștere și despre cum să-ți faci un plan.

Cel mai bine pentru cei care vor veni să asculte prezentarea este să încerce să gândească peste o idee de a face bani în acest moment pe care o pot găsi pe Google la o singură căutare, ci mai mult să vină să afle cum să se organizeze ei și cum să gândească la nivel de management când vine vorba de extra venituri.

Prezentarea va cuprinde o strategie personală care trebuie dezvoltată. Important pentru cei care doresc să o urmeze este să meargă ulterior acasă și să încerce să-și facă propria strategie.

Chiar nu ne place să auzim asta, dar numai cu obiective bine stabilite și cu direcții setate putem să ne depășim nivelul actual și să ajungem acolo unde visăm.

Mulțumesc Laurențiu pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor mele si sper sa ne vedem la Money Days!

Sper ca dacă sunteți interesați de Money Days v-ați luat deja biletul. In cazul în care nu ați făcut asta și va interesează finanțele personale puteți folosi codul “STEFAN” pentru a obține o reducere de 200 lei din orice comanda plasata. Sper sa ma întâlnesc cu voi la eveniment!

Stefan
Follow me
Latest posts by Stefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *