Conferinta Money Days – prezentare + cod reducere!

In luna Iunie 2019 va avea loc Money Days. Consider ca Money Days este cel mai bun eveniment local la care poti participa in 2019.

Ce este Money Days?

Money Days este cel mai mare eveniment de educație financiară și investițională din 2019. Se va organiza pe 15 – 16 Iunie in Bucuresti, la Crystal Palace Ballroom. Vor fi prezenti 9 speakeri si vor fi 12 sesiuni in care vei putea invata despre bani, cresterea venitului activ si cum sa incepi sa investesti de la unii dintre cei mai importanti investitori, consultanti si traineri de educatie financiara din Romania.

Puteti afla mai multe despre Money Days direct la ei pe site : https://moneydays.ro/

Luca Dezmir ( Autor, Trainer, Speaker, Blogger Finanțe personale și investiții ), unul dintre organizatorii Money Days a fost amabil si a raspuns unor intrebari legate de eveniment. Gasiti mai jos raspunsurile.

Luca, poti sa imi spui putin cu ce te ocupi? 
De profesie sunt medic dentist. De asemenea sunt autor, trainer, speaker si blogger de finante personale si investitii. Am o firma care furnizeaza servicii de educatie financiara.

Ce este MoneyDays?
Este Conferinta Nationala de Finante personale si investitii, un eveniment care dorim sa-l realizam an de an. Este cel mai mare eveniment de acest fel din Romania, realizat numai cu speakeri romani, specializati in domeniile respective: 2 zile pline, 9 speakeri, 12 prezentari.

Cum a aparut si cand te-ai gandit ca este nevoie de MoneyDays?
De doi ani de zile s-a concretizat un vis de-al meu, acela de a aduna intr-o comunitate toti educatorii financiari din Romania. Proiectul s-a numit Money Forum, din care anul acesta a avut loc editia a doua. Ideea de a face o conferinta la care sa participe cat mai multi educatori financiari romani a aparut chiar de la prima editie, dar anul acesta s-a concretizat, prin initiativa lui Valentin Nedelcu, Dan Sulica si a mea.

Cine crezi ca ar trebui sa vina la MoneyDays ?
Orice roman care doreste sa asculte specialisti romani in finante personale si investitii, care vorbesc din propria experienta si ofera tehnici si metode specifice, care functioneaza in Romania.

Care este cel mai bun sfat pe care poti sa il dai unui participant la MoneyDays pentru a beneficia la maxim de conferinta?
Sa fie cu mintea deschisa.
S-ar putea sa auda speakeri care vorbesc despre metode de management al banilor proprii sau despre metode de investitii in care “nu are incredere”. Aceasta respingere este data pur si simplu de o preconceptie pe care o are. Daca va reusi sa treaca peste acest blocaj, s-ar putea sa achizitioneze cunostinte pe care altfel si le-ar fi autocenzurat.

Cum crezi ca ar trebui sa inceapa cineva pe drumul independentei financiare, dupa ce participa la MoneyDays?
Sa se apuce serios se studiu individual, dupa care sa-si faca un plan, adaptat personalitatii sale, cu un obiectiv clar: independenta financiara. Apoi sa treaca la actiune!

Multumesc Luca pentru raspunsuri.

Pentru ca imi doresc sa ajut cat mai mult oamenii pasionati de finante personale si comunitatea investitorilor (sau viitorilor investitori) din Romania am pregatit un cod special de reducere pentru eveniment.

In mod normal pretul pentru un bilet la eveniment este de 690 lei. Din fericire organizatorii s-au gandit la persoanele care vor sa mearga insotite de un prieten si au creat pachetul “Family” care costa 790 si include 2 bilete. Mai mult, folosind codul “STEFAN” in momentul in care cumparati biletul beneficiati de o reducere de 200 lei din pretul total.

Cupon reducere Money Days

In aceste conditii pachetul costa doar 590 Ron. Cred ca pretul este excelent pentru ceea ce promite evenimentul, dupa parerea mea. In plus organizatorii ofera o garantie incredibila, returul banilor daca nu sunteti multumiti de conferinta.

In cazul in care va intereseaza finantele personale va incurajez sa luati in considerare participarea la eveniment!

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *