Podcast S01E05 – Avantajele investitiilor imobiliare cu credit

Salut!
Saptamana noua, episod nou din podcast!

Pentru podcastul de azi avem o continuare o subiectului abordat saptamana trecuta. Am discutat atunci despre metoda preferata de a cumpara imobiliare. Cash sau credit?

Una dintre intrebarile pe care le-am primit cand am discutat cu investitori a fost “De ce sa cumpar 4 proprietati cu credit – avans 25% pentru fiecare – cand am banii sa cumpar 1 proprietate cash, toti banii jos” ?

In acest episod discut cu Catalin Eremia despre investitiile imobiliare cu credit. Expunem 3 motive pentru care eu prefer investitiile imobiliare cu credit.

Podcast S01E05 – Avantajele investitiilor imobiliare cu credit

Cashflow

In primele minute din video Catalin vorbeste despre un joc foarte interesant – Cashflow – care se poate juca in comunitatea de pe Facebook. Daca nu faceti parte inca din comunitatea Cashflow Romania va recomand cu caldura sa va alaturati. E gratis si aveti multe de castigat, zic eu.

Like, share si subscribe pe Youtube!

Impresii

Comentariile voastre ne ajuta sa crestem podcastul. Astfel putem sa dedicam mai mult timp acestui proces si sa te ajutam mai bine! Tinem cont de mesajele pe care le trimteti (chiar daca nu putem implementa mereu tot) si aducem in discutie subiectele care va intereseaza si subiectele care sunt cerute in comentarii.

Disclamer:

Nu sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cat și pe blog nu este altceva decât opinia mea personala. Înainte să iei decizii de orice natura iți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să iți atingi scopul.
Sunt banii tai și este treaba ta ce faci cu ei. Spor!

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *