Podcast S01E04 – Imobiliare. Cash sau Credit?

Salut!

Saptamana noua, episod nou de podcast! In episodul de astazi al podcastului “Despre Bani” discut cu Catalin despre metoda noastra preferata de a face investitii imobiliare.

Ce alegem? Cash sau credit? Pe ce ne bazam alegerea?

Desi amandoi preferam investitia cu credit am discutat situatia si din punctul de vedere al unui investitor care se teme de aceste instrumente si prefera plata cu “banul jos”. Am folosit experienta pe care am capatat-o din discutiile cu investitori si am discutat despre 3 probleme pe care le ridica cel mai des cei care prefera sa nu investeasca in imobiliare sau prefera sa investeasca cu cash.

Video-ul poate fi gasit mai jos (sau il puteti vedea direct pe Youtube – click pe link).

Impresii

Like, Share si Subscribe pe Youtube! Comentariile voastre ne ajuta sa crestem podcastul. Astfel putem sa dedicam mai mult timp acestui proces si sa te ajutam mai bine! Tinem cont de mesajele pe care le trimteti (chiar daca nu putem implementa mereu tot) si aducem in discutie subiectele care va intereseaza si subiectele care sunt cerute in comentarii.

Lasati-ne impresiile voastre in comentarii si pe Youtube. Spuneti-ne ce vreti sa detaliem si unde vreti sa insistam.

Va astept intrebarile cu drag!

Disclamer:

Nu sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cat și pe blog nu este altceva decât opinia mea personala. Înainte să iei decizii de orice natura iți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să iți atingi scopul.
Sunt banii tai și este treaba ta ce faci cu ei. Spor!

Stefan
Follow me

2 Replies to “Podcast S01E04 – Imobiliare. Cash sau Credit?”

 1. Salut ,
  Ce solutie utilizezi pentru chiriasii rau platnici si care nici nu vor sa paraseasca apartamentul , garsoniera ?
  multumesc de raspuns

  1. Nu am avut situatii de genul (eu sunt de parere ca pot fi prevenite daca faci o filtrare corecta a chiriasilor si daca te porti corect cu ei).
   Desi exista situatii de genul ele sunt mult mai rare decat am observat ca este perceptia. Intrebarea este buna si o sa o discutam intr-un podcast viitor (chiar daca nu va fi suficienta pt tot podcastul).

   In cel mai rau caz chemi politia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *