XTB Masterclass

Salut!

O veste buna!

XTB pregateste un Masterclass pentru finalul lui 2020! Ma bucur foarte mult ca pot sa iti aduc aceasta veste care este foarte buna, cred eu.
La finalul unui an greu (pentru noi toti) sunt foarte bucuros sa vad ca exista in continuare apetit pentru dezvoltare si pentru viitor.

A fost un an greu pe toate planurile. Atat bursele cat si viata noastra zilnica au fost afectate de evenimente. In acest context cred ca este important sa nu ne pierdem nici increderea in viitor si nici sa nu ne abatem de la planurile noastre pe termen lung. Lumea se adapteaza, toti ne schimbam si suntem mai castigati daca schimbarile acestea se alinieaza cu noile realitati. Pentru a ajuta la adaptarea aceasta XTB a pregatit un Masterclass cu prezentari despre bursele de valori internationale.

Ce este XTB Masterclass?

XTB Trading Masterclass este un eveniment gratuit unde specialisti in domeniul finantelor personale si in domeniul investitiilor bursiere iti vor pune la dispozitie informatii revelante despre pietele financiare si vedetele lor.

Masterclass-ul este un eveniment ce va fi transmis LIVE pe Facebook si in care vor fi 8 prezentari ce sunt mentine sa te ajute in procesul tau investitional.

Sunt mandru sa particip la acest Masterclass si sper ca informatiile pe care ti le voi prezenta in acest seminar sa te ajute pe drumul tau investitional.

Ce tema voi aborda in prezentare?

Tema prezentarii mele este “S&P 500. O investitie sigura pe termen lung?“. Asa cum stii sunt un fan al ETF-urilor. Voi folosi aceasta ocazie pentru a incepe o serie de articole (atat pe blog dar si pe Youtube) despre ETF-uri.

In aceasta prima prezentare voi vorbi despre avantajele ETF-urilor, despre cum putem folosi aceste instrumente in investitiile noastre si despre cum sa investim eficient chiar si atunci cand nu avem mai mult de 10 minute lunar. Voi vorbi atat din primsa cunostintelor teoretice pe care le am dar mai ales prin prisma experientei practice pe care am dobandit-o in cei 7 ani de cand fac efectiv acest lucru.

Cred că educația financiară ar trebui să fie un subiect de interes pentru fiecare dintre noi si stiu ca,in aceasta lume, a investițiilor, există un instrument pentru fiecare. ETF-urile sunt de multe ori raspunsul potrivit pentru foarte multi dintre noi.

Am primit de multe ori, in comentariile de pe acest site, in grupul “Finante Personale“ sau chiar in emailuri directe intrebari despre ETF-uri. Stiu ca sunt persoane interesate de investitii, care sunt la inceput (sau isi doresc sa inceapa pe acest drum) si pe care aceasta prezentare ii va ajuta.

Daca esti si tu printre aceste persoane m-as bucura sa ne auzim LIVE, pe 10 Noiembrie in cadrul acestui eveniment. Te poti inscrie gratuit aici : https://ro.xtb.com/trading-masterclass-2020-editia-a-ii-a

Comunitatea Finante Personale

Atunci cand am pornit aceasta comunitate am plecat la drum cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane pe drumul lor spre finante personale de succes. Acelasi scop il am si acum, dupa 2 ani de cand am inceput acest proiect.

Mi-am propus ca orice apare pe acest site sa fie un ajutor pentru cei care se indreapta in aceasta directie. Am promovat pe acest site doar evenimente in care cred. Am refuzat de-a lungul timpului multe tipuri de colaborari care am considerat ca nu sunt neaparat in interesul celor din comunitate chiar daca promovarea lor venea la pachet cu sume de bani (uneori importante).

Consider ca acest masterclass este un produs de calitate, pas important in directia in care imi doresc sa mearga acest blog. Ma bucur ca este un eveniment GRATUIT care aduce valoare celor ce-si doresc sa investeasca eficient si sa-si imbunatateasca finantele personale.

XTB Masterclass – S&P 500. O investitie sigura pe termen lung?

PS: Alatura-te comunitatii “Finante Personale“ pentru a face pasii necesari pentru educatia ta financiara.

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *