S03E12 – Cârcotași in imobiliare(2) | Podcast despre bani

Salut!

Stiu ca pare greu de crezut dar a mai trecut o saptamana. Pentru ca este miercuri avem un nou episod din Podcast Despre Bani.

In episodul de azi am continuat cu Catalin povestile despre “Carcotasi in imobiliare”. A fost un episod in care am discutat atat situatii reale cat si concepte si tendinte pe care le-am vazut la unele persoane carcotase cu care avem noi legatura (fie ei chiriasi, proprietari sau simple persoane care vin la vizionare).

Recomandarea de carte a acestui episod vine de la mine si este “Never split the diference” de Chris Voss . Va recomand cu caldura aceasta carte. Este una dintre cartile care trebuie citita de mai multe ori, cu creionul si hartia in mana pentru a ne nota ceea ce ni se pare important.

Este cartea care are un randament excelent pentru mine. Cu doar 40 lei, cat am platit pe ea, mi-a adus multe mii de euro la toate negocierile pe care le-am facut dupa ce am citit-o.

Cashflow Romania: http://bit.ly/cashflowRomania
Grup Finante Personale: http://bit.ly/finantepersonale-grup

Sper ca episodul sa fie unul care sa-ti foloseasca. Daca ti-a placut te rog sa te abonezi la canal si sa le spui si prietenilor. Nu uita sa ne dai un Like si lasa in comentarii intrebarile tale!

PS: Alatura-te comunitatii “Finante Personale“ pentru a face pasii necesari pentru educatia ta financiara.

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *