Podcast S01E01 – Metoda (The Method) | Velocity Banking

Salut! Avem podcaaaaaast!
Am o veste care din punctul meu de vedere este extraordinara. Am lansat un podcast despre finante personale si investitii. E complet gratuit si il puteti urmari pe Youtube.

Consider ca era nevoie de un podcast in care sa vorbim liber despre finante personale si mai ales despre investitii. Cand Catalin (de la Cashflow Bucuresti) mi-a propus sa facem un podcast evident am acceptat.

Primul episod din podcast este deja pe Youtube si il gasiti mai jos. Despre ce am vorbit in acest episod:

  1. Catalin explica ce este “The Method”?
  2. Cum se poate folosi “The Method” in Romania (exemplu practic) ?
  3. Care sunt metodele prin care poti imbunatati “The Method”.
The method. Exemplu practic.

Cei care nu stiu video-ul original in care explicata aceasta metoda il pot gasi de asemenea mai jos:

Va incurajez sa urmariti videoul de mai multe ori (atat cel original cat si podcastul) si sa intelegeti daca si cum vi se aplica voua aceasta metoda. Sunt curios sa aflu de la voi daca pentru voi functioneaza sau nu o astfel de metoda (si mai ales DE CE).

La final…

Avem nevoie de feedbackul vostru! Podcastul este facut ca sa ii ajute pe acei oameni care isi doresc sa-si imbunatateasca finantele personale, situatia personala si investitiile. Ca sa va putem ajuta vrem sa stim ce subiecte vreti sa abordam. Lasati-ne impresiile voastre in comentarii si pe Youtube. Spuneti-ne ce vreti sa detaliem si unde vreti sa insistam 🙂

Va astept intrebarile cu drag!

Disclamer:

Nu sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cat și pe blog nu este altceva decât opinia mea personala. Înainte să iei decizii de orice natura iți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să iți atingi scopul.
Sunt banii tai și este treaba ta ce faci cu ei. Spor!

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *