10k Challenge. Primul pas.

De cand am lansat blogul m-am gandit cum pot fi de ajutor atat celor care vor sa invete despre finante personale cat si celor care vor sa invete despre investitii. M-am hotarat de curand sa creez un portofoliu public in care sa investesc lunar o suma de bani si unde sa prezint ce actiuni / etf-uri cumpar si de ce.

Astazi incep o serie de videouri pe YouTube in care discutam despre investitii la bursa. Canalul de YouTube il gasiti aici.

Am deschis un cont nou la Interactive Brokers si il voi alimenta lunar cu 500 dolari. Cu acesti bani vom face investitii si scopul final este sa ajung la 10.000 dolari. Am ales suma de 500$ pe care sa ii investesc lunar din mai multe motive dar, in primul rand pentru ca este o suma importanta si cred ca ne permite sa construim un portofoliu destul de solid repede.

Din fericire, pentru ca investim banii treptat vom avea probabil destule oportunitati de investitii in urmatorele luni.

Gasiti primul video din serie mai jos. Daca va place nu uitati sa dati un like, share si subscribe!

Disclamer: Nu sunt consultant sau planificator financiar. Tot ce scriu atât în acest articol cât și pe blog nu este altceva decât opinia mea personală. Înainte să iei decizii de orice natură îți recomand să discuți cu un consultant financiar care să te ajute să îți atingi scopul.

Sunt banii tăi și este treabă ta ce faci cu ei. Spor!

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *