Podcast S02 Special – Cum să supraviețuiești într-un mediu ostil

Salut!

Foarte probabil nenorocirea asta de virus – Covid 19 – care a cuprins intreaga lume te-a afectat si pe tine. Poate te-a afectat psihologic si simti anxietate, teama, frica. Poate te-a afectat social si te simti singur, instrainat, parasit. Poate te-a afectat economic si te simti nesigur sau chiar inspaimantat.

Fie ca te-a afectat financiar, psihologic sau din punct de vedere social nu este acum momentul sa disperi. Acum este nevoie de luciditate si este timpul sa actionezi. Daca suferi de anxietate, daca iti este frica, daca pur si simplu nu stii ce sa faci vreau sa stii ca sunt alaturi de tine.

Acesta este motivul pentru care – impreuna cu Catalin – am pregatit un episod special din “Podcast Despre Bani”. In episodul de astazi discutam despre cum sa supravietuiesti intr-un mediu ostil. Alege ce ti se potriveste din acest episod si foloseste pentru a trece cu bine de perioada mai grea.

Cum sa supravietuiesti intr-un mediu ostil

Am scris si un articol despre subiectul acesta. Se numeste “Cum supravietuim (financiar) crizei?” si il gasesti aici.

De asemenea, Catalin a scris o carte ce se citeste foarte repede (are foarte putine pagini si este o sinteza a sintezelor) care poate ajuta in aceste momente. Am discutat despre ea intr-un podcast, aici.

Daca nu ai facut-o inca, te invit sa te abonezi pe canalul de Youtube si sa dai un like acestui episod.

PS: Alatura-te comunitatii “Finante Personale“ pentru a face pasii necesari pentru educatia ta financiara.

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *