S03E11 – Cârcotași in imobiliare|Podcast despre bani

Salut!

Am revenit cu un episod nou al “Podcast Despre Bani”. Episodul de astazi este episodul 11 din sezonul actual – sezonul 3.

Am discutat despre o tema ceruta de un fan pe Youtube. Am primit, intr-un comentariu, sugestia de a discuta despre chiriasii carcotasi in imobiliare. Pentru ca nu doar chiriasii sunt carcotasi in imobiliare ne-am gandit ca in primul episod dedicat carcotasilor sa avem o privire de ansamblu asupra tipurilor de carcotasi.

L-am invitat pe Daniel Dobre sa ne spuna din povestile lui. Pe Daniel il gasiti pe Linkedin. El este managing partner la “Daniel Dobre Imobiliare” si afiliat al RENET – The Real Estate Network. Se descrie ca fiind “cel mai norocos sot din lumea asta pentru ca am cea mai puternica si iubitoare sotie, sunt tata terorizat a trei indivizi minunati si cand nu sunt astea ne mai sus, ma ocup de imobiliare.”

Povestile lui ne-au bine dispus dar ne-au si aratat realitatea (uneori putin ciudata) a imobiliarelor din Bucuresti.

Recomandarea de carte a acestui episod vine de la Ioana si este “Amintiri din copilarie” de Ion Creanga.

Cashflow Romania: http://bit.ly/cashflowRomania
Grup Finante Personale: http://bit.ly/finantepersonale-grup

Sper ca episodul sa fie unul care sa-ti foloseasca. Daca ti-a placut te rog sa te abonezi la canal si sa le spui si prietenilor. Nu uita sa ne dai un Like si lasa in comentarii intrebarile tale!

PS: Alatura-te comunitatii “Finante Personale“ pentru a face pasii necesari pentru educatia ta financiara.

Stefan
Follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *